Sabtu, 8 Oktober 2011

Terubat rasa sunyi dan rindu

Apekah? Minggu lepas aku ader keluar dengan bestfren aku time time sekolah dulu. Haii bila keluar jumpa diorang nih rasa nak undur balik masa pergi duduk kat sekolah harapan negara tuh balik. Sedih terkenang banyak kenangan. Tapi klasmate aku payah nak jumpa. Semuanya dah buat hal sendiri. Yang aku rapat bukan budak sama kelas. Tapi hairan dua dua kawan aku nih kering dari dulu sampai la sekarang. Yang membesar dengan cergas dan pantas aku jek. Mungkin aku banyak makan coco crunch time sarapan nak ke sekolah. Tak sarapan aku meratah pulak time tengahari sampai ke malam. Jadik tumbesaran terlebih besar lakan.


Kiri : Shasha Kanan: Fana see tengok body diorang ni dah macam cicak kobeng.



Kitorang baru jek spend time sesama kat Mines. Tengok wayang citer bini binku gangster. Saper kater citer tuh best? Hampir semua jalan cerita filem melayu sama jek. Bosan kot. Setakat kelakar tuh boleh la. Then before tunggu wayang start kitorang lepas gian melayan karaoke laa dulu.


Minah ni laa yang karoake nyanyi lagu breakaway sampai ke laut bunyinya. And lasstly si Fana nih pergi on lagu Maherzain insyaallah. Insaf sekejap laa aku kan. Ngee.

Lepas dah puas melepak kat Mines Fana kater dia start kerja petang. Laa spoil jek dah la semua tengah lapar kan. Nak tergesa gesa kitorang drive thru jela. Then lepak klinik jap snap snap gambar kat tempat kerja Fana ni. Pastuh adela 2 3 jam aku melepak rumah Sha citer gosip gosip. Dah penat berborak aku balik dengan perut kenyan melahap burger Chicken mcdeluxe. Enjoy.





THANX FRIENDS SEBAB SUDI SPEND MASA 

DENGAN AKU WALAUPON KEJAP. 

NEXT TIME KITER LEPAK LAGIK OKAYYY.


2 ulasan:

miss jibam berkata...

haha sayang kau kin!! terima kaseh cakap aku dan fana kurus kering.. sangat menghargainye pun :) LOL

Ekin Razly berkata...

bergurau laa sha.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...