Jumaat, 10 Jun 2011

She Got Own Style

Diana Rikasari dari Jakarta,Indonesia. Terkenal melalui blog dengan introduce fashion sendiri. Gadis yang comel macam Gita Gunawan nih bermula menulis blog pada tahun 2007 and now dah famous banyak masok magazine.


Tengok jela suma magazine ada jek muka dia. Cantik dalam menggayakan apa jenis pakaian. Lihat bawah: -


Photobucket   Photobucket
from magazine : ELLE

Photobucket 
from magazine : NOVA

from magazine : HOT ENGLISH

Tapi Diana Rikasari nih terkenal dekat Indonesia je kot. Kat Malaysia nih tak penah pulak dengar nama dia. Dengan gaya yang ditunjukkan dalam diari harian, semakin hari namanya mula naik. Gadis ini juga telah membuka perniagaan secara online and biasa la harus berkembang bila dah terkenal ni kan. Dah la cantik, gorges, pandai buat bisnes lak tuh. Untung laa jadi dia ni.


   

Photobucket 
Gerai camnih pon ade style sape yang tak singgah memang rugi okay.


Dan benda yang aku excited nak tunjuk kat korang ni mestilah fashion dia. Banyak info yang kita boleh dapat sesuai dengan usia muda. Sesiapa yang fashionholic mesti suka and nak jadik macam dia.


Meating : Me Eating Meat
Photobucket
Dorothy Shop blazer, Thingswelove cropped top, Revasseur necklace, Topshop tights & hat, Eclipse heels


FLOWER SALAD
Photobucket
Zara floral top, Dorothy Perkins skirt, unbranded belt & brooch, Eclectica hairclip, We Love Colors tight, Up wedges

WHAT I WEAR TO WORK
Photobucket

OFF TO A MEETING
Thrifted blouse, Moschino-inspired blazer, Coloriot shorts, Topshop tights, unbranded hairpiece, mom's belt, Red Herring shoes

NO MORE SHUSHI
Chic Simple dress, Zara shirt, mom's Chanel necklace, unbranded gloves, Balenciaga heels

VILLAGE CURE
Delirium top, DR for Bloop Endorse skirt, Dorothy Perkins tights, Allura by Nasya Marissa flower necklace, Clementinebag, Up wedges

Okay stop pose like that Diana. U awesome babe. I loveee ur style so much. Please please learn me how u make ur own fashion. Tapi kalau aku pakai colourful camnih confirm orang cakap aku tak betol kan. HAHA. Okay done ~

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...