Sabtu, 11 Jun 2011

Bullshit la Astro ni


Hey korang guna Astro tak? Sekarang nih line Astro aku dari semalam takde. Bapak aku kata dekoder dia dah lama so susah sket nak dapat line. What the *??


Betol ker camtuh. Habis apa guna orang bayar bil tiap tiap bulan kalau line asyik takde jek. Kalau dekoder dah lama mesti la Astro kena bagitahu supaya tukar baru or do something. Yang aku hangin sangat selalu dah takde line ni. Kalau kejap takpe nih dua tiga hari ni apa ni? Aku dah laa nak tengok AF final lak tuh. Aduh tak guna punye Astro.


Dah la pandai pancing customer suruh beli Astro Mustika semata mata tak dapat nak tengok Maharajalawak. Bagos betol kan. Tak heran laa orang ramai tengok kat youtube jek. Padan muka tak laku. Ni Astro Ria n Prima tuh tak banyak citer, kau nak tambah channel lain lak. Kau masukkan citer Indon yang merepek raban buat apa?

Letak la rancangan yang best best baru laa orang puas hati bayar bil kat Astro. Tolong la do something, rasanya TV biasa macam TV3, TV8 lagi banyak cerita menarik daripada Astro yang tak habis habis letak citer indon. Astro bullshit and penipu.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...