Rabu, 1 Jun 2011

OMG aku tak amik final exam?


Nak tahu kenapa aku tak amik final exam? Hurm, bukan sume subjek aku tak amik. huuu~ Tapi ader one paper nih. Bayangkan first day final aku darh buat hal tak amik exam kot. Berani mati laa. Hurm nak taw citer tak? Cer citer..cer citer.. Hurm, camnih citer die.

Before final biase laa memang kena amik time table dulu kan. Paper yang aku tak amik nih kod subjek sama dengan subjek lain. Then aku tersalah tengok jadual la pendek citer. Hari exam tuh kemain lagi aku tido sampai matahari terik. Bangon jek hati macam tak sedap pulak. Tiba tiba member aku kol. Aik takkan abis exam dah nak balik. Lepak laa dulu jom. Aku pon pelik biler pulak aku ader exam arinih. Ya Allah aku boleh pulak tak amik exam. Final pulak tuh. Giler kan?

Then, hampir nak nangis biler aku dapat tahu yelar firstime kena camnih cuak kot. Aku taknak fail. Then aku kol klasmate aku adeh tapi dia tak angkat pon. Maybe time tuh dia masih lagik mood menjawab paper. OO baru aku ingat, better aku kol miss Zulrina yang ajar aku tuh kan. Aku bagitaw dia terkejot berok dia biler dapat taw student dia tak datang final. Dia suoh aku amik MC and pegi ke akedamik konon cakap laa aku sakit and alhamdulillah still boleh buat exam gantian. FUH lega dapat peluang kedua. Yeah org yg selalu careless always make mistake. Aku laa orang tuh? Ergghh kemon laa wake up EKIN. Jangan lalai lagi pasnih. Thanks Allah for make my heart calm walaupon hadapi masalah camni. Mintak dijauhkan la pasnih.

2 ulasan:

chentasiboolat berkata...

hebat la ko ekin..
mmg berani mati..
ehehe..

pasni be carefull ok... :)

ekin razali berkata...

almost nyawa ikan jek tinggal.

HAHA thanks k ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...