Selasa, 7 Jun 2011

JENG JENG JENG Contest Lagi


Hey buat pertama kali aku join contest yang dianjurkan oleh Ailyl Rozanna. Aku memang suka dengan blog dia sebab dia cantek plus comel. Okay cukup bab memuji atau bodek sebab nak menang hadiah. Oh lupa nak bagitaw contest apa yang aku nak join nih? Belom penah lagi orang buat pasal kaki. Ahha aku join pon sebab contest dia menarik. Lain daripada contest yang orang buat sebelom nih. Taknak cakap banyak sangat so aku nak show kat korang the beauty kaki in the world yang banyak bulu di betis. HAHA. Biasa lakan.

MEMPERSEMBAHKAN


Comel tak? Pakai selipar comel la. 
Melambangkan yang kiter ni berani tayang kaki kita tanpa 
mempedulikan ade ketuat atau berbau wangi kan.

Masa untuk tag pada mereka yang bertuah.

Okay done. Sape nak join contest ni jom laa KLIK kat sini. That's all for today. Sekian from Pencinta Blogger.

4 ulasan:

Ailyl Rozanna berkata...

sweet! ok thanks sbb join. gud luck! ^_^

Ekin Razly berkata...

yeay at last u dtg gak kat blog i..

thanx wish me luck ~

**::CIKNUURUL::** berkata...

alololo,comelnyer die dduk cmtu,.hehe,.gdluck ek dear,.

Ekin Razly berkata...

tq ciknuurul. Muah !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...