Jumaat, 3 Jun 2011

Hey kasut aper yang kau pakai tuh?

Tengah search kasut kat google tertengok kasut kasut yang tak pernah aku jumpa. Pelik betol macam macam design ader. Korang nak ke pakai kasut nih ?


Bentuk rose flower. So touching tak sampai hati nak pakai.


Kasut nih ader speaker boleh cocok walkman. STYLE !



Err..kepada sesiapa tolong laa jangan pakai kasut nih.



Okay kasut nih dah kene gigit gan buaya. Sori takleh pakai.



Pliss jangan dera binatang. Adeh style aper nih?



Okay boleh blah laa kalo memang dah takde kasot lain aku pilh nih jek.



Hurm, tak hanyir ke bau kaki nanti?



2 dalam 1. Boleh try.



What the *



Boleh tahan ke kalo takde tumit? Giler betol



LOL.


Pening aku tengok . Okay nak makan panadol jap. Out.

2 ulasan:

Holic berkata...

byk nya kasut pelik?
kasut xda tumit?woww...HAHAHA

ekin razali berkata...

macam macam kan. huu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...