Khamis, 23 Jun 2011

Blogger yang baru nak femes memang tak suka beramah mesra dengan blogger lain ke?


Hello frens, bertemu lagi dengan aku yang tak femes lagi nih.huhu. Sejak semester break nih aku banyak habiskan masa dengan bukak blog. Selalu aku pergi singgah blogwalking sana sini. Biasanya blogger yang bagus akan balas kunjungan aku. Tapi kenapa ek ada segelintir blogger yang baru nak naik nih sombong sangat? Bukan kata nak tegor,singgah pon tak nak. Sekurang2nya hargai follower anda. Tiap-tiap hari bukak blog dia tapi dia sikit pon taknak layan kiter.

Kalau kau macam Hanis Zalikha, Fatin Liyana or Ben Ashaari takpe la. Sebab diorang dah ader nama. Peminat giler ramai. Ini kau follower tak sampai seribu dah eksyen. Jangan la diva sangat. Bukan la nak marah sesuka hati tapi terkilan. Kalau ade button unlike or unfollower dah lama aku buang kau. haha. Jahat tak aku?

  

So to all blogger yang kat luar sana, sekiranya anda follow blog aku yang tak seberapa nih THANKS la weh. Bukan aku nak banyak songeh. Cuma aku nak cakap kat orang yang baru nak naik,naik dan naik nih. Plis laa after this respect follower anda or yang singgah komen entry ke whatever la. Lu langsi lu mati taw kalau buat kat aku camtuh. Haa takot tak?

Okay ayah dah marah sebab 24hours aku mengadap lappy. And yang bace n sudi singgah blog aku, love korang sesangat. Pada yang dah nak femes tuh, ofkos la tak baca entry aku nih. APA PON TAK BOLEH !

2 ulasan:

natasya berkata...

betulla..saba aje la ^^

Ekin Razly berkata...

hmm, saba jela yang boleh kan tasya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...