Khamis, 23 Jun 2011

Kenapa lelaki ensem jadi GAY?

Hari ni rutin harian aku mengadap facebook sepanjang hari. Tak kemas rumah, tak masak, semua tak tak tak la. Duduk dalam bilik melepak atas katil. Hanya berbekalkan Mcdonald masa aku hantar adik aku gi sekolah tadi jek.

Sepanjang aku berada dekat facebook aku searching laa mamat ensem yang ada dalam facebook ni. Usha baik punye cuci mata kan. Tapi..Aiyakkk all the guys is Mr G. Macamana aku boleh taw.? Carilah dekat "maklumat profil" facebook mereka.


google images*

Kenapa mereka berubah menjadi gay?
Ni fakta aku dapat dari blogger jugak. So mana yang silap and salah aku mintak maaf kay.

Antara alasan mereka :-

1. Perempuan yang suka merajok boleh buat diorang tension. Katanya perempuan yang suka marah, lelaki tak suka and ini akan menyebabkan diorang cari jantan pula.

2. Apabila perempuan sentiasa inginkan lebih seperti yang diidamkan lelaki jadi frust. Muka tak hensem, level tak sama, bukan graduan undang-undang macam perempuan n selalu ditinggalkan that's why diorang cari jantan.

3. Naluri mereka yang dari kecik jadi lembut. Pandai masak, kemas rumah n jaga badan. Siap boleh jadi mak andam gitu takpon deco rumah bersama Eric. So, perempuan nak ke lelaki camtuh? Cari jantan jela jawabnya.

4. Badan yang berketul lagi mengancam daripada body perempuan. Perempuan pakai seksi nampak gedik. Tapi lelaki kalau hensem pon nampak cool. Sebab tuh jantan lagi best daripada perempuan.

5. Ala aku hensem sangat la. Dah la kaya banyak harta. Nanti ramai perempuan tergila-gilakan harta n kehenseman aku, bukan suka sebab hati ikhlas n rasa cinta. Baik aku carik jantan semua perempuan tak boleh dapat.

Itu antara fakta utama kenapa lelaki jadi Gay. Dan aku pon dah research pendapat orang ramai tentang masalah Gay yang dah banyak kat Malaysia nih siap ada group and tubuhkan kelab lagi. So nak taw pendapat orang ramai?

- Majoriti yang komen adalah perempuan. Kenapa lelaki yang jadi mr G tak komen ek barulah kiter tahu apa yang terbuku dalam hati diorang nih.

- Lelaki gay ke perempuan lesbian ke. Apa yang menyebabkan diorang jadi camtuh sebab diri sendiri yang nak.

- Ada yang kecewa sebab lelaki kacak sekarang hanya untuk gay. Habis perempuan dapat lelaki muka pecah lubang je ke? Nasiblah perempuan.

- Lelaki yang jadi gay hanya sekadar suka-suka. Sebab sesama gay no hard feeling katanya. Then yang betol-betol gay and die hard feeling each other macamana pulak? Sampai nak kahwin bagai.

- Lelaki yang berniat n bernafsu untuk bergelar gay adalah lelaki yang tak kuat imannya. Kalau betul ingat dosa takkan jadi buat camtuh.

- Yang paling hot komen lelaki makin pupus kenapa still nak jadik gay? so yang perempuan macammana pulak. Takkan nak share lelaki dengan perempuan lain. Tak sanggup bermadu okay.


Yess memang itulah kenyataannya sekarang. Sampai dengan aku sekali nak cari pengganti si pakwe tak boleh harap pon susah. Asal nak carik yang hensem sikit, last dapat taw gay.

Wake up laa.. Come on guys yang lelaki sejati tuh go pergi carik perempuan n rasai percintaan yang sah bersama. Lebih afdal kahwin teros so takdela kena ayat dengan gay lagi. Yang paling penting kena fikir mana baik dan buruk n sentiasa ingat padaNya. Kalau ingat mesti takkan jadik punya kan. TAMAT.


5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

this entry is out of logic mind.. there scientific evidence why some people are born gay and some people are born straight.. it has been develop since in their mother's womb, n i wonder why u r didnt stated that?

Tanpa Nama berkata...

woo...gua rase an laki gay jadi sebab macam2...
eg.

1. dalam adik beradik, atas2 die semua perempuan2, kakak2, so depa terikut.
2. sebab setan dah "aim" budak2 laki yg baru lahir ni dan hasut depa untuk jadi gay samapi depa besar.
3. sebab Allah nk bagi ujian kat meraka2 yg gay macam mane nk kawal nafsu kot. Kot berjaye u beriman, kot tak??? nerake kot
4. sebab kecewe ngan gf banyak kali, then depa beralih arah.
5. perceraian buat mereka x caye pade perempuan.
6. sebab mase time belajar, banyak budak2 lembut. dalam depa mengacau budak2 lembut ni depa TER'beromen sebab bile usie mude semue nk cube. atau pun depa try2 beromen ngan budak2 lembut ni sebab nk main ngan perempuan susah, nanti mengandong pulak. nak2 budak duduk asrama.
7. dah dari kecika de naluri macam tuh...

Tanpa Nama berkata...

kenapa di malaysia banyak gay dan pengkid? Bikin malu melayu saja

Tanpa Nama berkata...

okay ni pendapat aq.. luahan aq sbg seorang gay.. first skali bkn semua org MEMILIH UTK JD GAY.. ade yg lahir2 mmg xde prasaan dgn pompuan.. ade dkt buku teksk sains tingkatan 4 dia terangkan ada sesetengah lelaki dm dunia ni mrk dilahirkan dgn hormon estrogen tlebih drpd kuantiti y spatotnya..kesan drpdnya lelaki tu cenderung naluri pompuan / mpunyai ciri2 seks sekunder pompuan .. ko pikir lelaki bodoh ke. dh dorg tau jd gay tu dibenci, dihina, memalukan buat apa dorg pilih jd gay.. pompuan bnyk dlm dunia ni.. nisbah llaki gn pompuan 1:37 dlm dunia ni.. sorry klu tkasar bahasa

Tanpa Nama berkata...

hmm.. aq tau knp org lesbi ..
maybe sbb dy ska sorg laki tu.aku tau sbb kwn aq lesbi. tp dy kne tolakk ,, lgpon dy ska laki tu 5 tahon da. tp dia diam ja. dh 5taon tggu, dy pon luah kan .. tp lki tu tolak.. sejak tu dy xdak prasaan kt sorg laki pon.. suka minat main2 ad la. sejak tu dia suka pompuan.. orang yg dy ske tu kawan baik dy, tp kwn dy taktau .. dia diam jaa .. tp dlm hati.. hmmm ~mcm2 prsaan timbul.. perasaan dy dh jadi macam prasaan laki. bayang bukan2.. mimpi pompuan tu.. mcm2 lg lahh .. dy harap sgt prsaan tu xde dh.. sbnarnya dy xnak ske pompuan.dy nak jd pompuan normal.dy nak perasaan macam pompuan normal.tp dy x boleh nafikan perasaan dy. dy cuba nk lupakan n thn nafsu dy bila tgk gmbaq pompuan tu..dy cuba nk ske laki ..tp x bole.. perasaan dy da mcm lki.. tp gya dy still pompuan laa.. dy ngaku dy pompuan.. prngai dy x mcm lki pon.. hmmm ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...