Sabtu, 19 Februari 2011

wow candle light dinner?

Nak camni. Atas air T_T

Biasenye kalo candle light dinner buat kat restoran yang private, xde bising2, waktu malam n yang penting ader lilin. Time tuh dress pon kene la formal n cakap pon nak kene yang manis jek. Sweet muweet gituh. Nak taw kenapa aku tetiba citer pasal candle light dinner?

Yup si pakwe ntah buang tebiat agaknya ajak aku. Sangat terkejut. Tapi sorry sayang xdapat pegi coz banyak keje malam nih kene buat. Damn rugi besor ! Nasib baik si pakwe faham. (walaupon kene marah sikit.) HAHA. Tapi kalo darh ajak date macam nih tu darh dikira serious babe. Mana laa taw dia nak melamar aku ke? Huh mimpi basah jela jawabnya.

But i cant imagine if aku dan si dia candle light together2. Ape yang aku bayangkan?

 Aku nak hari tuh aku nampak macam girl yang sangat feminin
Xnak nampak over, sopan n oke2 la.HAHA poyo gile
and 
yang paling penting aku nak si pakwe nampak sangat macho n romantik.
Aww sangat teruja n suker macam tuh.
Si pakwe bagi bunga ros merah.
Then order chicken chop n fish n chip.
yummy !

Pastuh darh makan makan dia pegang tangan aku
and
Cakap b cintakan syg selamanya. 
and
Pegang cincin 
and
Sarongkan cincin tuh kat jari manis aku
and
Cakap sudi tak syg berkahwin dengan b?
Dan2 aku teros cakap YES kuat2.

Alangkah indahnye dunia...

P/S: Menantikan saat saat itu nanti. Tunggu jela.




2 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

besh candle lite dinner esp bersama yg tersayang :)

salam ziarah

jom join Heartbeat!

ekin razali berkata...

hihi mesti mama selalu candle light gan hubby an? sonoknyer~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...