Rabu, 12 Januari 2011

OHOI mau join contest Pic Hitam Putih Paling Cool

Buat pengetahuan sume nih first time aku join contest. Rasenya contest nih tarik minat aku sebab aku suke ! Xtaw nak cakap camne lagik. Ahha lagik satu sebab dapat duit. Yeay~ Kalo aku menang duit RM100 tuh aku nak belanja si gadis bermata coklat yang chomel lagik h0t gitu. Pergh bodek abis laa nih. Yang sebenarnya aku nak beli kasut high heels lah kalo menang. Hurm, bukan nak membazir sebenarnya tapi mengambil kesempatan atau menumpang kasih darh orang menang dapat adiah mesti ar kene bodek~ Ayat kene jujur kalo xmenang pon xpela~lalala

Gambar yang saya pilih adalah

.
.
.
.
.
.
.
.
.



Nak tag 5 Budak Hitam

Sesiapa nak join contest ni moh laa. Klik jek LINK nih~


7 ulasan:

Cik Seri Darling berkata...

oh yes bebeh.. aku dah join!

http://selamberjer.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

siti fatimah berkata...

hee :) tengs sebab join ya ! good luck dear~

ekin razali berkata...

Darling : Yeah thanx baby !

siti fatimah : u awesome (bodek lagik)

arina berkata...

awak tengs ya :) hee jom laa comment kite nye. hee. eh nak tao tak die kawan kite laa timah nie. :)

ekin razali berkata...

Arina: huhu kawan awk ek? Patot la mcm familiar~

apisv2 berkata...

gudluck ekin

ekin razali berkata...

thanx apisv2..ngee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...