Selasa, 7 Disember 2010

Terkenang peristiwa silam

Oke kiter sambung citer. Well aku hepi dpt bhubung gan mak die mlalui fon die. Skurang2nye ilang rindu aku kat die n mcm serius jek hbungan kitorang. Macam xsaba nak tggu 3bulan tuh tok die balik. Tapi lepas jek 3bulan die xkontek2 lagik. Aku mule pikir xkan laa die lngsong takley kol aku kan. Gram plak aku gan die nih. 

Xpela aku pon cube2 laa nak carik spare part sorang tok ilangkan rase bosan aku uh. HAHA. Xsetia ar aku nih.Hurm, ader gak la aku dapat mamat nih ensem n still blaja tapi die cam xnak terima aku sbb die masih xley lupekan ex gf die n die darh xcayekan pmpuan.Adeh kaco tol an. So kitorang bkawan jela. Mase aku nak gi date gan die tibe aku dapt masej sidie. Alamak darh kaco mood aku lak. 

Hurm,die anta msj kater rindukan aku n die ader kursus lagik tambah 2bulan.Mang xla aku tggukan. Tggu tuh tggu gak tapi aku sure die akan carik minah len gak nanti. Lepas jek die abis kursus , die balik KL tapi juz sminggu jek sbb die dpt keje kat tmpt situ gak.Bjauhan gan aku.Ko giler nak suh aku tggu or ikot mamat tuh dok sane. Mang xla sbb aku dbsarkan n nak stay KL smpai biler2.xtaw laa biler darh tua nnti. So aku biakan die pegi sbb tuh pon tok mase depan die gak. Walupon die bjauhan gan aku tapi kitorang still kontek lagik. Lame klamaan aku jrang nak lyn die sbb darh bosan. 

Adela jmpe die tapi skali jek. Pastuh aku rajin lak bgayut gan adik agkat aku smpai xlayan die lgsong. Die siap kol mmbe aku tnye aku watpe.Mcm mgongkong lak mnyampah lak aku. Die mrh pon aku wat dek jek smpai sedih2 pon aku xpujuk.Hurm, ntahla mgkin aku dpt rase yang aku xkan kekal lame gan die pon. 
Suatu hari aku dpt kol dri die n die bgtaw jgn gnggu die lagik. Pehal lak laki nih. Siap ader pmpuan pgg fon die. Aku msj pmpuan tuh yg bls. Pmpuan tuh maki2 aku siap kater dorang drh btunang. Pergh, myirap gile laa aku kalo org wat camnih an. Darh laa xcakap teros terang pastuh bawak tunang lak suh memaki hamun aku. Mmbe aku nak setel care baik pon tunang die kuang ajar. Blom kenal lagik aku sape an. Aku kol laa pmpuan tuh tnye biler n katne dorang jmpe. Sbenarnye xkesa sgt die curang sbb aku mang darh dpat agak kan.

Rupenye die darh kenal lame tpi snyap2 wat biase jek. Siap tunang awal lagik. Siotnye jantan ! Lepas tuh mang aku xkontek die lagik. Tapi darh lame mnyepi die kaco aku balek n myesal btunang gan pmpuantuh. Pegi jahanam la kan dgan ko punye myesal. Skarang aku darh dapat bf lagik BAIK+ENSEM+FUTURE HUSBAND lgik tuh.haha amek ko. Aku cerita nih sbb nih pgalaman pertama aku kene penangan cinta yang dahsyat. Mang xley lupe laa smpai biler. Thanx yang darh terlibat n i love my sayunk skarang. HAHA. who care ! wateva~SEKIAN.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...