Jumaat, 10 Disember 2010

woot woot

HAHA rindu kat blog aku.. Erm, siang tadi aku gi jusco wit my bro n little sis~xdela little sgt. Aku sonok giler sbb aku plan nak carik cardigal an an an.. Carik pnye carik xde yang bkenan.. Ader yang aku suke tapi last kopek lak. Taw laa last kopek nye cmne kan~ tapi dsbabkan nak sgt sgt sgt so aku dcide beli jek. Xmahal pon rm30 jek. 





Tapi biler cek kat cashier harga die rm5 jek. Aik~ die kater mang tuh last order. Pergh rm5 jekot. Gempak ar save wit aku. huhu~ sok aku nak pakai baju tuh gi jom heboh. Sesape gi moh la kiter btembung disane. Sebenarnye xde idea nak update kot.HAHA. lol~

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...