Ahad, 26 Disember 2010

Eh kenapa dengan ko pompuan?!!

Oke aku tersangat laa marah n xsuke kalo ader orang kaco idop tuzkicrazyrabbitemo aku. 
  Aku xganggu ko yang ko duk sebok nak kaco pehal? Jap2 nak taw kenapa? Argh sumenya berpuca daripada die. 
Weh ko darh putus nape aku jadik orang tengah? Bukan aku rampas laki ko pon. 
Laki ko yang terhegeh2 sebok nak mintak simpati kat aku adala.
 Aku layankan jela kesian die tuh.
 tuzkicrazyrabbitemo Bukannye aku nak hadap sangat kat die pon.

Ilek2 citer selow2. Aku xpaham kenapa sesetengah orang cepat sangat salah anggap. 
Even aku berkapel pon lantak lah sesapa nak kaco bf aku pon. 
Die mengadu ader pompuan msj2 die pon aku xheran. 
Sebab kalo ko nak bercinta ko bercinta gan aku sorang.
 Suka pompuan len? Tinggalkan aku. Xsusah sume tuh. 
Ni x pompuan kolot ni tergugat kot tengok aku lagi chantek tuzkicrazyrabbitemodari die. 
Sebok nak komen aku cute la, betol ke syg bf aku la. 
Mang betol la aku syg die. 
Kalo x xkan aku sanggop nak letak pixca die yang bajet macho tuh kat buku yang bermuka2 tuh. 
Ape masalah die nak anta komen kat muka buku aku, nak chat gan aku. 
Ingat aku xtaw ke ko saje nak carik pasal. 
Kalo xpuas ati meh cakap depan2. 
Ni x aku bukak2 jek darh2 kasik aku angin tuzkicrazyrabbitemo biler bace komen ko.

Cukup2 la tuh pompuan. tuzkicrazyrabbitemo Kalo ko xsuke aku ko cakap la. 
Jangan nak wat perangai gan aku. Aku ni xsuke gado. 
Tapi kalo nak ajak gado on jek. Alah macam budak xcukop matang laa nak gado2 nih. 
Ingat hebat sangat ke ko wat camtuh. Aku xdeseperate sangat laa nak rampas laki orang. 
Aku xberlaki pon xheran laa.
Enjoy jektuzkicrazyrabbitemo dalam life nih. Tayah nak serabut2 pikir pasal laki. 
Kalo bf aku skali pon xnak tego ke xnak kontek ke, xnak dating ke, nak majok ke lantak  kamoo laa. HAHA. 
Asalkan ko hepi gan aku an. Jom dancing yunk~ 
Haa kalo korang stress tengok menatang nih.tuzkicrazyrabbitemo   haha aku suke style ko dowh.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...