Isnin, 12 Disember 2011

Omaigad aku mahu mahu mahukanya

Dear baby or just for myself., i want


THIS !!!!!!

Main Picture - 331342




Samsung Galaxy Note ? ohh kemon laa kau jangan berangan laa akan dapat pon. "Okay im just cry loud so boleh buat aku sedar bahawa takkan tecapai akalku untuk mendapatkannya. Bayangkanlah seribu thousand pon aku letih mengumpulnya ini pulak nak dapatkan gadget idamanku. For ur information bagi yang tak tahu lagi function terbaik yang dihasilkan daripada Samsung Galaxy Note antaranya:

 S Pen Experience


Nota GALAXY menyediakan anda dengan keupayaan untuk bebas menangkap dan mewujudkan idea-idea di mana-mana sahaja dan di mana-mana. Pen S digabungkan dengan skrin sentuh penuh untuk mewujudkan satu pengalaman yang terbaik dalam kelasnya input mudah alih. Ia adalah teknologi input pen yang paling maju dengan ciri-ciri pelbagai fungsi termasuk sensitiviti tekanan, preciseness, kelajuan dan banyak lagi. Dengan Pen S, anda boleh dengan mudah lakaran lukisan atau menulis notadengan ketepatan dan kemudahan yang meningkat. Selain itu, fungsi Pen S menyeluruh, bersepadu sepenuhnya ke dalam permohonan asli Nota GALAXY untuk menyediakan satu pengalaman interaktif yang kaya.
  Polaris Office
Pejabat penyelesaian mudah alih di tapak tangan.

  Social Hub & Reader Hub
Baca dan bersosial pada Nota Galaxy anda pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja!

 S Memo
Memo S membolehkan anda merakam semua bentuk idea serta-merta dan dengan bebas. Satu memo segera boleh diambil darimana-mana skrin untuk menangkap idea-idea anda sebelum mereka belayar jauh. Idea-idea itu bersama-sama dengan gambar, rakaman suara, teks bertaip, nota tulisan tangan atau lukisan boleh ditawan ke dalam memo S, disunting, dijelaskan dan dikongsi bersama seperti yang dikehendaki.
  S Planner
Perancang S menyediakan alat-alat untuk menguruskan jadual rumit dengan cara yang mudah dan intuitif.
 Portability
Wajar dengan skrin langsing 5,3" yang besar.


Sangat awesome bukan? Yang paling aku suke boleh buat memo. Draw ape yang aku suka time bosan dating ke, or buat memo macam aku busy sebagai CEO kan. Tapi sangat terbaik laa handphone nihh. Mari kita sama-sama bercita-cita untuk dapatkannya. HAHA. Gelak jahat.




Dah lama aku tak dapat barang mewah. Harus kerja kuat.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...