Ahad, 5 Jun 2011

Kegilaan Kami

Wahai Siti Masayu mengapa anda letak gambar kami yang gila gila kat facebook hah? Tapi nice gak. HAHA. Thanx la coz aku pon darh download gak gambar tuh. Memang aku n si Ikin sengaja amik pixca webcam laptop dia so dia takde la rindu kat kami yang chomel ni masa cuti kan? Korang nak ke tengok gambar hodoh kami. Tapi chomel jek okay ! Miss kamu berdua laa. Love bff 4 ever.

1

2

3

4

5

Si Ikin ni haa jek yang over sangat kan. HAHA. By the way tak kesah la yang penting kami happy. Juz korang berdua jek yang ley ngam gan aku. Yang lain sume darh lupa aku kan. Taknak together balik.

Credit to Ayu Jenab. 
Pompuan nih yang darh menyebarkan gambar kami yang lucah. 
Thanx la okay. Len hari aku balas balik. Ko tunggu jek nanti.

P/S : Kawan boleh dicari, tapi sahabat sukar diganti.

2 ulasan:

J.Syazwana berkata...

memang gila2. hehehe

ekin razali berkata...

gila kan? haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...