Isnin, 7 Februari 2011

Kalo aku buat contest korang nak join ke?


TENSION + SEDIH sebab tersenarai hitamkan kat kelas OB tadik. Aku dapat markah rendah quiz la. Baru quiz, adoiii macammane aku nak struggle camnih. Dapat pulak kene denda buat 15 copy exercise chapter 1 n 2. Pergh panas jek hati. Mana x nye aku terlupa ader quiz sekali buat dengan redha jek. Nih tengok dapat markah redha jugak la. Ahhh xnak ingat pasal tuh buat sakit ati jek.


Ni aku nak tanye korang suke join contest nih. Agak2 kalo aku buat contest korang nak ke join hah? Erm, rasenye x kot. Kalo nak join contest aper yang orang lain xpernah buat, aku nak buat ek?
Aper kate aku buat contest muke sedih?
xpon contest muke paling hodoh?
Ker nak contest old school dress up?
Ouh xgempak kan nak citer sekarang. Nanti2 la aku buat contest tuh. Lagipon nak kene pikir bagi adiah kat korang lagik. Kalo xramai yang join kan dah malu.  But sure aku nak wat yang gempak punye. Setakat contest bosan jek selalu tengok bek tayah.

Haa ni nak bagitaw sket. Sesiapa yang menjadik follower aku yang ke 100 nanti, aku akan promote link blog korang selama sebulan. Tiga follower bertuah aku akan pilih. Siapa yang bernasib baik aku pilih link korang aku letak kat sidebar besar2 eh. Jangan luper follow jangan x follow !

2 ulasan:

polka dot berkata...

ekin sila guna proper english ok.
HAHA

Nur Syazwani Binti Abd Hadi berkata...

sy nk jin laarh contest..cpt la invite utk sy..hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...