Khamis, 6 Januari 2011

Wow kuatnye awak !

Aku pon xpaham laa dengan manusia zaman sekarang. Kenapa nak besar2kan isu. Sumenya bermula biler aku dengan member aku nak gerak gi kolej. Memandangkan aku memang suker malas bawak keta so member aku drive. Sampai depan umah die tunggu la mekap2 kejap. Darh nak gerak depan umah member aku jek ader keta itam brand ape ntah. Kalo aku taw no plat die mang aku sebot ! Potong jalan kiter.Yelar die darh taw die amik jalan kiter. Sepatotnya die la kene ketepi amik jalan yang betol. Area perumahan jekot. So member aku mengalah la.

Tapi yang buat aku panas die bising2 konon tunjuk yang die sangat marah n betul laa time tuh. So aku ape lagik. Die lalu jek sebelah keta kitorang depan muker awek die aku telah mencarot n mengeluarkan jari hantu yang xsepatotnya aku tonjolkan. Lagik2 time tuh pakai baju kurung. Yelarh nak pegi kolej kan ayu laa.HAHA. Ha amik ko kene fuck gan aku depan mata. Geram betol. Puas ati aku.


Ouh aku ingat die darh berambos. Tapi upenya die xblah camtuh jek. Oleh sebab die panas ar tunjuk fuck kat awek dia an. Ape lagik die pon follow belakang kitorang. Xsampai jalan besar lagik. Suka hati moyang dia jek nak blok kitorang punye keta tengah2 jalan. Bodohnye jantan nih.

Fuh die punya badan sasa ala2 Fahrin Ahmad, muke macam babi sket. Bejalan konon hebat laa. Pastuh die memekak kat cermin keta kitorang. Padahal keta belakang banyak nih. Ouh rupenya die marah kite tunjuk fuck kat die. Sape yang patot marah skang nih. Memandangkan die jantan so xpayah campor sangat la. Malah dia memalukan diri sendiri sebab kitorang langsung xlayan ape yang die bingitkan. Ikotkan ati kalo kami lelaki lakan memang darh kene penerajang anu dia. Satu member aku, skali lagik daripada aku. Die pikir kitorang pompuan an so die blah laa dengan muka takde berlapik langsung sumpah xtaw malu giler weh. Melayu lak tuh. Patot nye xperlu laa nak besar2kan citer bodo camtuh. Ape yang korang dapat? Gentle ke x marah sound2 pompuan ayu berbaju kurung macam tuh.HAHA. Chill sudah bro~

4 ulasan:

azalia hjsalleh berkata...

sabo la dear
i nie pun selalu je kena buli kat atas jln raya
kita kena extra carefull

Sophia Rani berkata...

len kali langgar je mamat tu tros.. haha

saya afi. berkata...

dia berlagak macho dpn awek je tuuu..haha

ekin razali berkata...

Geram kan kalo ader orang yg xsedar diri macam tuh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...