Isnin, 31 Januari 2011

ADOI PENATNYA NAK BLOG WALKING

Bukan penat singgah. Tapi letih tunggu dia loading la ! HAHA.Rasanya perlu ke kiter letak macam macam yang kiter suke kat dalam blog? Hurm, bagi kiter kene laa letakkan. Tapi bagi orang yang nak singgah tuh macammana pulak? Daripada berminat nak follow teros xjadik sebab lambat tol tunggu dia bukak.

 Pixca : Kamilah model tebaek !!

Hurm, rasanya apa yang penting orang nak tengok?
Hanya entri yang bagus n gambar yang menarik jek orang nak tengok betol x?
So widget n macam2 bunyik sume tuh harap tak payah laa letak.
Lagipon setiap pembaca blog bukan nak usha widget animated n sebagainya.


Aku ader buat forum tentang blog.
Majoriti bloggie suke tengok gambar.
Entri sikit pon xpela sebab yang xsuka membaca tuh memang xlayan laa entri panjang lebarkan.
Tapi mintak tolong pada sume, janganlah letak banyak giler gambar korang.
Letak satu dua darh la. Memberatkan perjalanan bagi yang pakai broadband murah macam aku nih.
Eh tapi aku perasan skarang ramai gugurl kat luar sana yang darh pandai posing maut bergambar ala ala model.
Amboi over sangat pon xbole.
Bagi yang pandai berinteraksi tuh oke laa.
Mane yang syok sendiri tuh kelaka pulak aku tengok.
Sejak biler ek trend2 macam nih berlaku.
Sorry to say la tapi nampak gayanya pompuan bertudung banyak sangat yang camtuh.
Hurm, bukan nak kutok tapi aku yang xbertudung pon xpenah posing maut biler nak amik gambar.
Nak pulak letak kat blog or facebook kan.

Pastuh biler orang darh copy paste gambar dia darh marah pulak.
Sape suoh jual gambar share macam2 kan.
Kiter kalo nak berhibur pon ada batasnya.
Ni kire penghibur kiter laa bole buat duit lagik kan.
Tapi kalo darh jual muka sangat 
kalo orang kutok ke, buat cerita ke janganlah marah.
Tanggong sendiri akibatnya. End~

P/S: Happy berblogging kawan !

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...