Isnin, 3 Januari 2011

Adek adek yang susah mau makan

Kepada akak akak, makcik makcik punya anak atau budak kecik yang payah sangat nak makan atau mang xsuka makan aper kater anda sume cuba style orang Jepun kasi itu bawa bekal sama anak mereka. And dipanggil sebagai Bento Lunch Box. Hiasi lah makanan mereka dengan apa cara supaya nampak x mereka konpem nak makan kalo tengok kartun feveret dorang ader dalam bekal. HAHA kalo aku laa mesti sayang pulak nak makan. Nak tunjuk sket contoh kreativiti mereka demi melihat generasi muda makan supaya sehat n membesar dengan hasil kasih sayang ibu bapa. +_+ Sedapnya~


PANDA BENTO

Alamak~Haruslah Halal bagi yang beragama Islam.

DOMO BENTO.haha

HELLO KITTY BENTO

Eh ingatkan WONDER PETS tapi bukan.

SIMPSON BENTO pon ader? haha

WALL E !! EVA !! BENTO

Ader lagik idea n kreativiti yang menarik korang perlu taw n belaja tapi aku xtaw laa. Ni mungkin mereka buat berdasarkan hobi anak-anak meraka.


Err sape nak makan jari tuh?

Haa cube teka ni ape?

Amik PSP nih makan kat sekola.

HAHA jom bukak facebook

Apekah? Sumpah xpaham.


Dengar yer adik-adik. Mak darh buat penat2 kalo xmakan jugak nak kene ong bak dengan mak bek abiskan ! Uish xmo2 tuh kes dera. Sayangilah keluarga anda.

P/S: Gambar ni amik kat google~

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...