Khamis, 2 Disember 2010

Story pasal si dia

Oke arini aku rase cam nak memberontak sbab masok arini darh 4ari 'sidia' tak mesej aku langsong lepas jek kitorang dating ahad rituh. Yelaa kalo taknak msej p0n at least kol la. Ko tak taw x yang aku rindu giler kat ko. n yang sangat la geram kat die nih aku risao uh  kalo2 die darh bosan ke or die darh ade pompuan laen? Alamak mintak2 janganla.. aku tersangat la sayang kat die weh . Hurm, tapi kadang2 perangai die wat aku taley bersabar lagik gan die. why? why? knape la die keras kepale, ati batu, n ego. Die langsong xde ciri2 sorang laki yang aku idamkan. Tapi aku darh sayangkan die. Knape la aku ley kapel gan laki camtuh~ hey kawan bersyukur la aku ade kekasih yang sayangkan aku. Tapi die takde p0n nak tunjukkan yang die serius gan aku. HURM , anyway sabtu ni iatu 4 aribln 12 nih birthday . Die cakap tayah susah2. Hello aku bukan nak kuarkan duit nak tunjuk2 kat die tapi aku nak wat something yang die ley ingat saat2 manis bkapel gan die. kecoh gak laa mamat ni kadang2. HAHA. juz waiting laa b . Aku nak sediakan special gift yang die akan bertambah sayang kat aku. Sediakan kek chomel satu , jaket kulit yang aku darh declare gan die ( wlupon die ckp tadie tayah susah2 kan tapi nak gak.ahaks~) n lagi satu perfume tok die. Amacam oke tak?! Hope die suke la kan. Kalo boleh biakan tats day menjadik hari istimewan tok kitorang. Saya chinta awak baby~ lalala maluu. Ahaks.

2 ulasan:

pocha dot berkata...

ekin.. byknye duit kau. bagi 2 brg je ckup. aku xnk kau bazirkan duit kau je. len la dah kahwin..
ingt pesan aku ekin.
mase bercinte sumenye indah..
aku thu tu.
kau renung2kan lah ye

ekin razali berkata...

haha~ xbykla.. bkn mhal p0n weh.. skali skale.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...