Jumaat, 17 Disember 2010

Hari minggu Adalah Hari Kahwin sedunia


Setiap minggu ade jek mak aku nak mengajak gi orang kawin.
Aku nih nak kawin gak~HAHA

Rajin mak aku memenohkan meja bertandang kawin sane sini.
Mak aku kate dapat makan FREE.
tak payah masak.
Betol gak tuh~
Jimat duitkan. Lagipon ley mengeratkan silaturrohim
antara jiran, kawan n sedare.

Aku pon ader event akak kawan aku kahwin.

to AIKA
Aku ucapkan CONGRATS la sebab akak ko da
jadik bini orang.
n ko da dapat abang baru.
Abang ipar yang bole tahan ensem die kan~

Biler laa pulak giliran abang2 aku nih nak kahwin.
Takkan nak suoh aku langkah bendul an.
Aku xkesa jek.
Syok dapat kahwin nih.HAHA
mesti best kan nak plan pelamin indah,
nak try baju pengantin bak puteri,
berjalan bagai raja sehari.
BF aku kater 3hari nak yunk?
aku oke jek.
Mak aku pon mesti excited kan kalo anak die darh nak kahwin.
xsabanye aku.
Erm,blaja lagik 2taon.
Carik keje bagi kukuh dalam 3tahon.
Umo 25 nanti bole laa tuh aku kahwin.
Duit hantaran yang aku mintak kat bf aku 
adalah 10,000.
Ha cekik darah~
Kumpul duit yer b.
Yang jadik pengapit aku nanti jangan gado2 yek.
Aku akan pilih yang sedang2 jek.
Sesapa jadik pengapit aku taley pakai lebeyh dari aku.
Pastikan aku sorang jek yang cantik nanti keyh.
HAHA guraw jek.
So nantikan kad kahwin aku akan datang.
Jangan luper geng blogger kene datang.
Lambat lagik tunggu lagi 6taon~



Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...