Sabtu, 22 Januari 2011

Sweetnya Ayu Raudhah n Zaquan Adha

Akhirnya si kembar pemain bola terkenal dua2nya darh jadik milik orang. Ternyata pilihan Zaquan sangat cocok dengannya. Ayu Raudhah adik kepada Rozita Che Wan telah menjadi pilihan hatinya untuk dijadikan isteri n telah melangsungkan perkahwinan pada hari Jumaat lalu. Suka tengok diorang sebab nampak macam malu malu comel gitu. Aku rasa macam respect kat kapel ni sebab diorang xpernah ader timbul kontroversi. Gambar diorang bersama pon jarang nampak sebelom kahwin kan. Rasanya ni Wedding Of The Year pada tahun 2011 kan. Meletop !

gambar pernikahan Ayu Raudhah & Zaquan Adha

gambar pernikahan Ayu Raudhah & Zaquan Adha

Majlis Pernikahan


ayuberinai4

Malam Berinai


Persandingan Zaquan Adha & Ayu Raudhah

Majlis Persandingan Ayu Raudhah & Zaquan Adha
Majlis Persandingan 

Untong laa empunya badan sebab sama padan sama cantik. Hope kekal la hingga ke akhir hayat. Jangan bercinta bagai nak rak tapi separoh jalan jek bersama. Kalo diorang dapat anak mesti ensem n cantik2 kan. 

P/S: Aku nak kahwin wat camnih gak laa. 


2 ulasan:

♥e'in♥ berkata...

cantiknye....... bile laa e'in nk kawen?? ;p

ekin razali berkata...

ein cantik an. kwin la cpt meh ajak kin keyh ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...