Isnin, 1 November 2010

Rumah sewa baru

Finally, aku darh dapat rumah sewa baru yg selesa n senang tok aku belajar. Kenapa senang? sbb ade member2 n dekan yg l;ey tnjuk ajar aku. Xmcm kat umah lame aku kene blaja s0rg2. Tapi yg wat aku xtertarik sgt kat umah tuh pasal duit sewanye. Giler mahal !! aku mcm xmapu jek nk byar dpositnye. Sumpah mnyesal gak sbb mghabiskan. duit. Dsbbkan lagik stahun jek tok abiskan blaja so xkesah sgtla. Umah 2 mang besa like banglo even umah aku p0n xsbesar tuh. Aku juz nak kn environment baru bersame kawan baru n khidupan baru. Hope benda baru akan wat aku lebih smangat tok blajar. Bukan gagal lagik !



Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...